2012. február 21., kedd

Nos ígéretemhez híven ma 2 blog bejegyzéssel készültem!Persze ennek a hatalmas munkának,motivációja is volt,ugyanis 2012 február 28.-án jelenik meg Paris és Sienna könyve!!Végre lehull a lepel,és remélem boldog véget ér a történet!! :))

Valamint köszönöm szépen kedves barátnőmnek Juhász Marinának,írói nevén Angeli Marinának,hogy megnézte oldalam,és igen kedves szavakkal illette!!Ez nekem nagyon sokat jelent,és igyekszem,jobb és egyre jobb lenni!!Persze ha majd elérkezek a Vérkönnyhöz,no meg Angyalkönnyhöz,akkor kemény munka lesz,szépen és jól megírni,tudatában annak ezt Marina is olvassa majd,de megcsinálom! :)) 





Gena Showalter:Éjsötét hangok(-The Darkest Whisper)

 
Fülszöveg:Az Alvilág Urai mostanra visszanyerték az irányítást cselekedeteik fölött, és a jó oldalon küzdenek az ősi kincsekért, melyek elvezetnek Pandóra szelencéjéhez. Vezérük, Sabin továbbra is a Vadászok elleni harcnak szenteli minden erejét, a diadal igézetében hálószobák helyett a csatamezőkön vitézkedik. A benne élő Kétség mindezidáig sikerrel mesterkedett, hogy eltántorítsa őt szerelmeitől, ám a sors ezúttal a gyönyörű, vörös hajú Gwendolint sodorja útjába. Az ugyancsak halhatatlan, félénk lány korábban azt remélte, egy szelíd halandó képes lesz majd arra, hogy féken tartsa a benne szunnyadó fenevad hárpiát. Sabin most kiszabadítja Gwent piramisbeli börtönéből, és fölébred bennük a Vágy. Az Alvilág Urai és a Vadászok közötti kegyetlen harc semmi ahhoz képest, ami Sabinban dúl a gonosz fölötti győzelem iránti elkötelezettség és a szerelem között.

-Mi volt ami először megfogalmazódott bennem először amikor ezt a könyvet olvastam?!
-Öcsém,ha tudtam volna,hogy a hárpiák ekkora party face-ek,nem habozok Őket is elhívni,egy jót bulizni vagy kocsmázni!No meg persze,a Fejetlenség (kis)istennőjét,a mi Anjankat!!Nélküle nem buli a buli!! :D
-Hogy tetszett-e?
-Magától értetődik!
-Hogy újraolvasnám-e bármikor?
-Természetesen!Bármikor bárhol!!

   Gena Showalter most még jobban feltüzelte,ezzel a könyvével a történetet,no meg persze az olvasókat is!Azt kell mondjam,ezek után képtelen leszek letenni a sorozat akár egyetlen kötetét,és nem tudnám egyik könyvet sem jobban szeretni mint a másikat!Nagyon akció dús volt,sok harc,csata-aminek változó volt a kimenetele,de a vereség is ott lappangott.A Vadászok most kezdenek feltörni,és ugyan sikerült megcsonkítani a soraikat,és súlyos veszteségekkel kullogtak most el,mégis…ezzel még nincs vége,az biztos!Persze azért a Lordok ezzel a győzelemmel nem büszkélkedhetnek,mert nagy áldozatok árán…nyerték meg szó szerint!Mély szenvedély is átfűtötte,csak hogy ne a rossz hírek legyenek az uralkodók-ahogy a Nagykönyvben is meg vagyon írva!!Sabin és Gwen aztán jól egymásra talált,és meg kell mondjam….ha férfi lennék,és Gwennel szemben állnék,lehet az állam a földről kéne összeszedni!A történet,egyre egyre kezd izgalmasabbá válni,és még érzem,ennél csak jobb lesz,és csak tovább fog bonyolódni,gondok hadával árasztva el,a Lordjainkat!Gena a Titánok urán,Kronoszon keresztül kezdte el „bemutatni” és „vadásztatni” a többi harcost,akikben démonok lakoznak!Így most már a Lordoknak nem csak a kincsek megtalálása,a Vadászokkal vívott harc,és a békéjük megőrzésért kell harcolniuk,de most még több felelősség nyomja a vállukat!Bár hiszem amíg ilyen heves szenvedély fűti harcosainkat,mindent kibírnak és teljesítik harcosi kötelességük!



   Új szereplők bukkannak fel….ggggrrrr…köztük Kaia…(-Veled még lesz egy küzdelmem Striderért!!),Bianka,Taliyah,és persze a mi Félénk Gwenünk(-Remélem Gwen,mi öribarik leszünk…még szeretném a torkom,és a légcsövem megtartani-akik olvasták,most értik a poént xD )!Nagyon meglepődtem,hogy a hárpiák ilyen hatalmas erővel rendelkeznek,és hogy milyen szokásaik,tulajdonságaik vannak!Lopniuk kell az ételt,és csak azt tudják megenni,vagy meg kell érte dolgozniuk pl kérdésre válaszolni…hogy van szárnyuk,ez is újdonság volt,persze ez egyben a gyenge pontjuk is!Az is igazán tetszett,hogy ilyen agresszívak,és vadak ugyanakkor azoknak a vagány bulizós csajoknak is beillenének!Kiválló harcosok,és ez igazán szimpatikussá teszi őket a szememben!Kíváncsi leszek,hogy Kaiat leszámítva kinek ki lesz a párja…mert mint tudjuk Kaia párja már ismert….ggrrr…Strider volna,az az Úrilovag,aki a Kudarc démonát fogadta magába!

   Nos a történet nagyon tetszett,mint a harmadik kötet végén említették is,Egyiptomban ad helyszínt a következő kötetnek!!Nagyon tetszett a bevezető,bár persze eddig mind a négy könyvnek a maga módján jó volt,és ahhoz illő volt a bevezetése!Az is különösen tetszik,hogy most nagyon kezdenek eldurvulni a helyzet!Harcok,titkot derülnek ki!!Régi „barát” felbukkanásával fűszerezve.Edzések,és kegyetlen kiképzésben is van részünk!!

   Most az is tetszett,hogy nem csak a főszereplők kaptam,nagy hangsúlyt,hanem pl olyanok,mint Torin & Cameo,akiknek nem csak ebben a kötetben volt kompromitáló helyzetük,de azért ez volt eddig a legforróbb is egyben.Ezzel a párral ugyan már a kulisszatitkok kitudódtak,hogy nem lesznek egy pár,de azért álmodozni csak szabad!(…valljuk be,azért mégis jó volt khmm…azokat a jeleneteket olvasni!!)Anja és William is hozza a formáját,és megint sikerült mosolyt,és nevetést csempészniük a könyve a hülyeségeikkel-már elnézést a kifejezésért!

   Gideon is nagyon fontos szerepet kapott,és ez tetszett!!Egyre jobban kezdem megérteni a démonokat,és tudjátok mit?Sajnálom őket,és nem kívánom hogy újra Pandora dobozának foglyai legyenek!!Amikor Gideon szemszögéből írta meg,a fogság pillanatait,és hogy a démonjának ez milyen volt,meg persze a többieknek…nagyon szörnyű volt!Persze kiszabadultak,de amikor olvastam,hogy megcsokították Gideont…végleg megszakadt a szívem….No meg persze az én álmaim hercege Strider….Hát ebben a könyvben elsírtam magam,amikor 1.)Kaia felbukkant és 2.)Amikor „kudarcot” vallok a könyv végén a Vadászok elleni küzdelemben…Részletesen leírta,milyen volt a gyötrelem,amit átélt,mivel a Kudarc démona megőrült a kudarctól.Mintha csak magam előtt láttam volna,ahogy a falba veri a fejét…szörnyű volt!Viszont mivel tudom,hogy bosszút fog állni megnyugodtam!!!És amire még igazán kíváncsi leszek Aeron meg Paris…na abból mi fog kisülni,ki tudja?!

   Tényleg kezd ütőssé válni a történet,és ami igazán meglepő volt,de már a 3. könyvben is írták,több démon volt,mint amennyi gazdatest-ezesetben a mi Lordjaink-és így több harcos is van,akiket megszállt a Pandora dobozából kiszabadult démon!Nagyon kíváncsi leszek erre!!Most pedig jöjjön a két szerelmes pár….(mindig együtt jár,egy tányérból esznek mindig össze vesznek :D )


   Sabin nagyon belopta magát a szívembe,és teljesen odavagyok érte…persze,ha meg akarom tartani a torkom,nem nyúlok hozzá xD !!Mivel harc centrikus volt,ez éltette és ez volt számára a legfontosabb,nagyon lenyűgözött,hogy szépen lassan ez elhalványult Gwennek hála,és végül önfeledten adta magát neki,ez volt ami megfogott benne igazán,és az,hogy mivel Gwen apja,a legfőbb ellenségük Galen…Ő mégis választást adott Gwennek,és ráhagyta,hogy megmeneküljön-e az a gaz(-mégis oly sexy és vonzó démon)…azért ez nagy szó!Egy szó,mint száz én imádtam!!

   Gwen is teljesen lenyűgözött…Ahogy a félénk lányból,igazi dögös hárpiává változott,és félelmet,kimerültséget nem ismerve harcolt a Vadászokkal,az is lenyűgöző volt.És a végén persze,amikor a nővérei,is megdicsérték,és elismerték,mint igazi vérbeli hárpia…hát én ott is szipogtam az örömtől!!Tényleg vagány csaj lett belőle,és örülök,hogy Sabinnak,egy ilyen jó társa van!
Csak ajánlani tudom,akinek esetleg nem tetszett volna az első 3 kötet,annak garantálom,hogy ez tetszeni fog!!És nem fog tőle nyugton aludni!!
Jó olvasást kívánok hozzá!!
               A történet Aeron és Olivia történetével folytatódik a:The Darkest Passion-ben!


Eredeti cím:The Darkest Whisper
Kiadó:Ulpius-kiadó
Ára:3499Ft
No comment :DD Ezen nagyon nagyon jót nevettem :D
Gena Showalter:Éjsötét bosszú(-The Darkest Pleasure)


Fülszöveg:
Aeront, a Harag őrzőjét arra kárhoztatták az istenek, hogy ne legyen nyugodalma addig, amíg Danika és a lány családja életben van. Reyes, annak ellenére, hogy csupán néhányszor találkozott Danikával, beleszeret, és hogy megmentse a lányt, a vérszomjas, dühöngő harcost leláncolja egy föld alatti üregben. Ám így sem tudja kivédeni a bajt. A lányt egy éjjel elrabolják a Vadászok – vagyis azok az emberek, akik életüket tették fel arra, hogy a harcosokat eltöröljék a föld színéről. A Vadászok vezetője elhiteti Danikával, hogy a harcosok kiirtották a családját, és ez bosszút kíván. A lánynak döntenie kell, kinek az oldalára áll, és ez a döntés akár az életébe is kerülhet…


   Egyszerűen lehengerelt!!Ennél egyszerűbben mégis kifejezően,nem tudom leírni!A szívem megtelt örömmel,és most ennek a könyvnek köszönhetően a félelmet kikacagva nézek farkasszemet,az érettségivel!!Gena Showalter ismét egy darabkát rabolt el a szívemből,és nem adja vissza nekem!!

   A könyv elején olvashatunk megint több értékelést-kritikát amik mind,igaz és méltón tárják,az olvasó elé eme ígéretes történetet!!Tökéletes bevezetése,egy tökéletes könyvnek!Ennek a könyvnek az elején egy köszöntő is található,ami szintén tetszik,maga Gena Showaltertől.Az elején Kresley Cole-aki szintén egy kiváló,és híres bestseller író,Magyarországon több megjelent könyvével-tényleg tökéletesen fogalmazott „a paranormális romantika egyik legkiválóbb alakjának legújabb remeke”!(viszont azt sajnálom,hogy a magyar kiadású könyv borítója nem olyan sim-simizhető,mint az angol vagy amerikai kiadású könyveken a pillangó,és a betűk.Azok borítóján a betűk domborodnak,és a pillangók is sim-simizhetők *.*)

   A helyszín most is igen változatos,de főleg Pest ad most otthont a történetnek.Ebben a kötetben végre valahára megtudjuk mi lesz a Reyes vs Aeron,és Danika történetével.A hajsza a kincsek után persze folytatódik,és a Titánok egy pillanatra sem könnyítenek a harcosok terhein,sőt ha lehet most még embertelenebb,pl amikor Parist Krosnosz döntés elé állítja,ha Aeront választja,elveszíti Siennát,ha Siennát,Aeron lemészárolja a Ford családot.Most is váratlan fordulatok,és hihetetlen dolgok történnek,titkokra derül napfény!!

   Valamint az írónő húzza az orrunkat,és új szereplőkkel,bővíti úgymond a gárdát,amikor írja,hogy mivel több démon volt,mint ahány gazdatest,így azokat a démonokat akik még a szelencében voltak,más harcosokba-emberekbe erőszakolták bele….Nyilván nem hagyja Gena elvarratlanul ezt a szálat,de így persze a mi kíváncsiságunkat,és tudásszomjunkat fokozza!No meg persze ne feledkezzünk meg a mi szépséges Légiónkról sem,aki meghódította Aeron szívét!Jaj de nagy öröm volt olvasni azokat a jeleneteket,egyszerűen…meghatott,és Aeron,egy teljesen új oldalát mutatta ezzel,ami meglepett őszintén!Mivel már olvastam,Aeron könyvét mondhatom…hmm….kő kövön nem fog maradni,és megismerhetjük,egy duzzogó „kis” démonlány haragját!Aeron ezzel szerintem csak azt mutatta,mennyire jó apa is lenne belőle,de befejezem az ömlengést mielőtt elázik a gép…!

   A történet,most Reyes kötetével folytatódik,és bár hű maradok Striderhez,mégis bevallom Reyes iránt sem vagyok közömbös,ugyanis én is imádom egy minimális-türőhatáramat feszegetően a fájdalmat,legyen az fizikai,vagy lelki.Bár azt hiszem,aki olvasta a sorozatot és ismeri a szereplőket,az őket „irányító” démonokat,az olvasás alatt és után is úgy érzi,egy darabka Erőszakból,Paráznaságból,Fájdalomból lehet benned is ott van.A történetben igazán tetszett,hogy egy percre sem volt megállás,és ez a történet volt a legfordulatosabb talán,ami a későbbi szál vezetés szempontjából megfűszerezi a sorozatot,váratlan árnyak felbukkanása múltból-Stefan,és Galen-és ehhez jön a csavar,és a megválaszolatlan kérdések!!Egyszerűen nem volt szükség körítésre,ez úgy ahogy van,kiváló.A szereplőgárda ismét bővült,és mindenki kapott egy kis szeletet a szerepből!

   Mint új szereplő megismerkedhettünk,még Galennel is akiért teljesen odavagyok!Magával ragadott(bárcsak!bárcsak szárnyra kapna,és magával vinne!),és gonosz karakter vagy sem,nem érdekel,szeretem és igazán megnyerő!!Aztán már megint bepofátlankodik ide a gondolatom,és a tudat,én már olvastam a negyedik kötetet is,és így tudom a kulisszatitkokat,amiket akik még csak idáig jutottak,majd a negyedik kötetben olvashatnak,és higgyétek el nem érdemes letenni,mert én mondom…ezután nem is fogjátok tudni letenni!Stefanot,viszont annál kevésbétetszett,és mélyen sajnálom ami Sabin,Darla,és Stefanoval történt.Nagyon kíváncsi leszek,mi lesz a két férfival,bár sajnos ez harc és fájdalom nélkül nem fog véget érni!

   De most jöjjön Fájdalom,azaz Reyes…nekem maxmálisan bejött,mint pasi,mind külső elképzelésre,és mind belsőre.Valóban mindig mások érdekét helyezi,a maga érdekei elé,önzetlen és mindig próbált segíteni.Sajnálom,hogy annyi fájdalomban volt része,de hál'istennek Gena megkímélt minket,és a vége Happy End lett!A történtben,ha észrevettétek nagyon jó,a sorrend felépítése is.Először Erőszak,aztán Halál,és utána Fájdalom,szerintem ez nagyon jól hangzik.Reyes megtalálta élete párját,Danika Fordban,és igazán örülök,hogy egy ilyen tűzről pattant-igazán életrevaló,harcias mégis gyengéd nőt talált.Mivel én is művésznek érzem magam,így még jobban a szívembe zártam Danikát,a családját!!Annak is örülök,hogy Danikának a rémálmaira most már van gyógyír,és Reyesnek is a démona követeléseire!

   Torin és Cameo is szintén kapott,figyelmet ugyan kicsit,és keveset,de annál hangsúlyosabbat,és izzani fog a levegő kedves olvasok a 4.kötetben!!Paris,pedig…a szegény Paris…annyira sajnálom,ami vele történt,ugyan nem fűznek hozzá mély szálak,de mégis mindegyik Lordhoz egyformán,és egyszerűen majdnem elsírtam magam amikor kinyőgte:-Aeront választom! …..Sienna helyett,de nem kell aggódni,ugyanis  2012 február 28.-án van Paris és Sienna könyvének bemutatása és piacra dobása!(ez is volt egyfajta motiválóerő hogy ma 2 blog bejegyzéssel lepjelek meg titeket!) És ezzel véget ért a várakozás,és megválaszolatlan kérdések hada,végre lehull a lepel erről is!!Íme egy kép a könyvről:
                                                Paris(Paráznaság) és Sienna(Harag)könyve *.*
   Nos most hogy így felpaprikáztam mindenkit,olvassátok bátran mert garantálom,hogy nem fogjátok tudni letenni!!A következő kötetben pedig,ne Kételkedjetek,mert ha mégis lehet csak Sabin szeretne titeket megtréfálni :)
                                                       Lords of the Underworld 4.kötete

Eredeti cím:The Darkest Pleasure
Kiadó:Ulpius-kiadó,2010
Ára:3499Ft

2012. február 20., hétfő

Interjú a bestseller szerző Gena Showalterrel!
  

 Gena Showalter:Éjsötét csók(-The Darkest Kiss)


      Fülszöveg: Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia... de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet?
Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait...

     -Mi fogalmazódott meg bennem amikor ezt olvastam?Felejthetetlen és utánozhatatlan…Mindig magával ragad bárkit,bármikor,bárhol…ez teszi olyan édessé!





      Ebben a történetben már elszakadunk az első kötet  helyszínül szolgáló Budapesttől,és átrepülünk Görögországba,és Rómába,ami vonzó és ősi antik légkörével vonzza a harcosokat,hogy végre megleljék kérdéseikre a választ!A fő helyszín most mégis Görögországé,és a Minden Istenek templomáé,itt emelkedik a felszínre egy,a két templomból.A párja Rómában található,minek a neve Kimondhatatlanok temploma.Ezáltal a harcosok csoportja is két részre oszlik.

"He was known as the Dark One. Malach ha-Maet. Yama. Azrael. Shadow Walker. Mairya.King of the Death. He was all of those things and more,for he was a Lord of the Underworld."-idézet az angol könyvből,9.oldal első mondat

        A szereplőgárda ismét bővül új emberekkel:Anjaval a Fejetelenség(kis)istennőjével,Williammel,valamint megismerjük Tartaroszt Anja édesapját,és Düsznomiát a Törvénytelenség görög istennőjét!Most a történet a két főszereplőre fókuszál,ami ez esetben nagyon sok humoros jelenettel ajándékoz meg minket!Persze a Strider & Lucien jelenetet se felejtsük el…Na akkor fogtam a hasam a nevetéstől!!(nem véletlenül szerettem bele Striderbe,már az első kötetben,mikor belépett a Hotel ajtaján…mondom magamban „Nekem Ő biztos tetszeni fog!” és így is lett!)Ennek a könyvnek az olvasása során nagyon sokat nevettem,és már Maddox könyvénél,is éreztem ahogy Lucien könyvénél is Gena kiválóan megragadja a szereplő karakterét,és olyan hangulatot kölcsönöz a könyvnek!Egyszerűen meghűlt a vér az ereimben,és sokszor elakadt a lélegzetem amikor egy forró,vagy akciódús jelenethez értem-magyarul az egész kötet során teljes eksztázisban voltam,és kíváncsibbnál-kíváncsibbá tettek a mindig váratlan fordulatok!Gena Showalter-nek számtalan siker sorozata van,de úgy hiszem ez a sorozata a legfényesebb csillaga!

     Ennek a kötetnek az elején,az írók,és egyéb nagyobb irodalom kritikusok értékelései vannak,és nagyon örülök,hogy ezt is olvashattam.

     Egy igen érdekes kanyarulatot vett a történet,mint ahogy azt az első kötet végéből várni lehetett.A harcosok most a kincseket keresik melyek varázserővel bírnak,és elvezetik birtokosát Pandora szelencéjéhez.A Mindent Látó Szem,A Kényszer Ketrece,A Láthatatlanná Tévő Köpeny,valamint a Szétválasztó Pálca,ez a négy mágikus eredetű tárgy melynek megszerzésért küzdenek a Lordok,Vadászok,Titánok(és szívből örülök,hogy egy kincs már meg is van a Lordoknak!).Gonosz Kroni gyerek-ahogy Anja hívja,de hogy értsd Kronosz,a Titánok királya-is akcióba lép és küzd a kincsek megszerzéséért,és nem kevés fejfájást okoz a szerelmes párnak,de hál'istennek happy end a vége és sikerül megoldani a gondokat!Nagyon tetszik,hogy van benne humor,bár Anja már ehhez önmagában elég!Strider és Lucien közös jelenete,mint azt említettem nagyot kacagtam,és William is nagyon a szívemhez nőtt!

" -Azt akarom csak,hogy elmenj.
-Ó,azt nem lehet.
-Nem kell vigyázni rám.Anja nem fog bántani.Ha akarna,már rég megtehette volna.
-Hát,te tudod-szólalt meg némi hallgatás után Strider,majd kisétált a szobából.
Lucien már azt gondolta,a harcos a házat is elhagyta,ám néhány perc múlva Strider egy pár apró,fekete mobiltelefonnal a kezében lépett be a szobába.
-ezzel a gyönyörűséggel fényképezni és e-mailezni is lehet-közölte a harcos,majd gondosan ügyelve rá,hogy a láncok is látszódjanak,készített néhány felvételt Lucienről."-idézet a könyvből a 290-91. oldalról

     Gena Showalter volt az első írónő aki bevezetett ebbe a világba,és képtelenség nem szeretni,és elolvasni ezredszerre is!Nagyon szeretem,mert a szívemhez nőtt a könyv,ahogy az összes többi kötet is,amit eddig olvastam,mind angolul vagy magyarul!

     Lucien története szerintem olyan amit bármikor-bárhol képes az ember önfeledten olvasni!Nem tudom elégszer mondani mennyire magával ragadott,és hitet öntött belém a történet.A küzdelem,és a mindent túlélő szerelem érzését,és azt hogy ilyen létezik adja át.Ez a könyv önbizalmat és erőt adott!!És még ha csak könyv főszereplőkről is van szó,akik nem valósak,de hiszem,hogy Gena Showalter-aki alkotta őket-képzeletén belül boldogak mindketten!!Nagyon kíváncsi leszek mi lesz Aeron,Reyes,meg Danika küzdelmének végkimenetele,mert amint láthattuk fölizzottak itt az indulatok,és küzdelmek kavalkádja,de erre a soron következő kötetben úgy is válaszokat kapunk,melynek címe Éjsötét bosszú(The Darkest Pleasure)!



     Lucien,nagyon megtetszett,első olvasásra beleitta magát a szívembe minden szavával.Nagyon megtetszett mint karakter,és mint pasi,mert nem egy páva és önsajnálatba temetkező sírógép.Amit tesz,mind vállalja!Nagyon örülök,hogy Anjaval egymásra talált,és úgy érzem megérdemelte,és bármennyire hitte ronda a sebhelyek miatt,én mégis vonzónak találnám talán,ha velem szembe jön,bár ahogy sokan hiszik-gondolják,amikor egy embert nem a külsője alapján kell megítélni,hanem a belső,és ez az ami miatt végtelenül megtetszett Lucien.Tökéletesen kiegészítik egymást Anjával és éppen ez a lényeg.Az is tetszik,hogy Anja hatására felenged,hogy jóval tölti meg az istennő a megkeseredett-merev harcos szívét.A végén Lucien teljesen felenged,és ez a változás talán rá is fér volna már….

     Anja??!!Ááááá imádom azt az örült libát!! Mivel én is nyalóka,meg úgy összességében,mindenféle édesség mániás vagyok….ez az egy közös vonás már megvan,amiért megszerettem!!Nagyon tetszik,mert belevaló csaj,aki azért lássuk be,annak ellenére milyen átok van rajta,elég jól ellent áll a csábításnak,mert Istennő és így halhatatlan,és ezzel az átokkal a halhatatlanság elég pokoli lehetett(persze csak Lucien érkezéséig).Szóval Anja hatalmasat alakított,és imádom!!Amit Luciennél írtam,hogy Anja változást idézett elő benne,ez fordítva is igaz,anélkül hogy szánt-szándékkal megváltoztatta volna,és ez a jó!!

     Ez a könyv szintén hatalmas-fényes csillaga,és magával ragadó könyve Gena Showalternek… Egyre jobb,és jobb lesz,érzem,és csak ajánlani tudom!!

Könyv eredeti címe:The Darkest Kiss
Kiadó:Ulpius-kiadó,2010
Ára 2999Ft

2012. február 17., péntek


Gena Showalter Fox Interview 

Friday July 11th 2008

Gena Showalter:Éjsötét Vágyak(-The Darkest Night)



  
 Fülszöveg: Hat férfi él a világtól elvonultan egy magas hegy tetején álló komor erődben. Halhatatlan harcosok egytől egyig, mind különös képességekkel felruházva, de testükben az erőszak, harag és halál démonai lakoznak. Az istenek rég magukra hagyták, egykori társaik elárulták őket, ám egy nap minden megváltozik, amikor egy gyönyörű fiatal nő segítséget kér tőlük. A legveszélyesebb közülük nem bír feltörő szenvedélyével, és bár mindketten tudják, hogy az örök kárhozatba tartanak, a nő és a démon szerelme megállíthatatlan háborút szít a harcosok között...

"Minden éjszaka eljött érte a halál,lassan,fájdalmasan,és Maddox minden reggel azzal a tudattal ébredt,hogy hamarosan újra meg kell halnia.Ez volt az örökké tartó büntetése,a legnagyobb átok,amivel sújtották."-idézet a könyvből,első mondat 5.oldal




      2010 július 15.-én pont 2 nappal a 17. születésnapom előtt csináltattam egy tetoválást…Amin több mint fél évig gondolkoztam,és végül megcsináltattam…Azóta egyszer sem bántam meg,és a részemmé vált teljesen!Megért minden egyes kis nyöszörgést,és fájdalmat!Most már mondhatom,bennem is él egy démon,és ezt a pillangó tetoválás is mutatja ami a jobb bokám fölött van,Maddoxnak pedig a hátán…csak épp annyi különbséggel hogy az én démonom a Rémálmok démona!
Egyszerűen fantasztikus volt,és felülmúlhatatlan!!Gena Showalter-t nem lehet szavakkal leírni,mert vagy nincs rá szó,vagy ha van,az nem adja vissza kellőképpen!!És valahányszor olvasom,mindig magával ragad!!Már csomószor ragadott el a fantasztikus világa,de még most is meglepetéssel,és izgalommal hat rám.Ez volt életem első bestseller könyve,és mély nyomot hagyott bennem-minden téren !!Nem is tudom szavakban leírni,de Gena Showalter és az Alvilág Urainak(Lords of the Underworld) nagyon sokat köszönhetek,mert mind belső-mind külső értékekben megváltoztatott,és adott (visszaadta többek között,egy rég elveszett részem,a gyermeki optimizmusom,hogy minden helyzetben a jót lássam meg).Az Éjsötét Vágyak pedig csak a kezdet,ami magával ragadott,mert ezután már soha nem akarsz szabadulni tőle,és ezt tapasztalatból mondom!

     A történet igazán meglepet…nos nem is a történet,hanem hogy Budapest ad az első kötetben helyszínt a harcnak,a Lordok otthonának-és mindezt úgy hogy Gena Showalter még nem járt Magyarországon-persze mindezek ellenére igen élethű és dicsőítő szavakkal festette le Budát!A Budai erőd engem a történetben lenyűgözött,és igazán kíváncsivá tett,akár csak Ashlyn-t!Később persze Görögország,Róma,Egyiptom,és Amerika is helyszínt ad a történetnek,de egyenlőre ebbe nem szeretnék jobban belemenni,ez majd csak a jövőben kerül bemutatásra!

     A színes szereplőgárda teljesen lenyűgözött,és nagyon kíváncsian várom minden Lord könyvét,akiket Gena külön-külön könyvekkel megajándékozott!!Igazán érdekessé,és fűszeressé az teszi a történetet,hogy egyedi,és miért mondom ezt?Azért mert egyszerre vesz egy kis Görög mitológiát,és modern pompával keveri össze.Pandora szelencéjéből,a kiszabaduló démonok,is igazán érdekesek.Ha jól megfigyeljük,akár a mai világot is fenyegtő,annak hanyatlását okozó,démonokat ruházza fel.Tetszett az a sok érzelem,a vívódás,és persze a régi bajtársak felbukkanása!!Ami még érdekesség,hogy mennyire élethűen adja vissza   a démonok-Harag,Fájdalom,Kórság-személyiségét és tulajdonságát pl.:Reyes akit a Fájdalom démona szállt meg,folyton vagdosnia kell magát,és a fájdalomtól érzi jól magát,vagy Paris akit Promiszkuitász szállt meg,és szexre van szüksége,az élethez!

      Maddox karaktere egyszerűen kitörölhetetlen,ahogy a többi kötetben is örülök,a felbukkanásának.Nagyon tetszik nekem a nyers,és vad temperamentumával.És bevallom,az ilyen férfiakat jobban szeretem!!Tetszik az a nyers vonzalom,mögött megbúvó szerelmes férfi aki agresszívan,de birtoklón szeret!!Sötéten,de kéjesen!!Engem megnyert magának!!

      Ashlyn is szintén nagyon megtetszett,mint az első női karakter(bocsánat,de ezt már most muszáj elmondanom Maddoxal lesz közös gyermekük,erről hamarosan Ti is olvashattok,ha figyelemmel követitek a sorozatot).Szintén tetszett benne,hogy nem egy nyávogó Miss.Picsa,hanem egy nagyon bátor lány,aki hisz a mesékben,és a valóságban is egyaránt.Hiszitek vagy sem,én már lassan felnőtt cipőben járva még mindig hiszek bennük,és nem szégyellem!”A szerelem,mindent legyőz!” ebben a könyvben tökéletesen érvényesült-hisz a Halál sem állhatott közéjük!!És igen,nagyon jól érzékeltette az írónő,és nagyon tetszett az,hogy Ashlyn különleges adottsága,hogy hangokat hall,bárhol ahol lezajlott egy párbeszéd,bármily régen,bármilyen nyelven mégis érti és hallja,és mégis pont Ő az,akit becsaptak-noha ezzel nem azt akarom mondani,hogy akkor örültem,amikor olvastam,de hogy nekem abban tetszett,hogy még rajta is ki lehet fogni,pedig nem hitte,az Ő adottsága mellett!!Amúgy szörnyen sajnálom,hogy élete munkája egy csalás volt-és remélem Maddox begyógyítja-e sebeit!!

        A többi harcos is mélyen beitta magát a szívembe a Budai harcosok Lucien,Paris,Torin,Aeron,Reyes és persze a megkerült barátaik Sabin,Cameo,Gideon,Kane,Amun és Strider!

       A következő kötet főszereplői Anja,és Lucien lesz,akiket hamarosan közelebbről is megismerünk!!A második kötet címe Éjsötét csók(The Darkest Kiss)Ami szintén nagyon jó könyve Gena Showalternek,és számos remek kritikát kapott!Csak ajánlani tudom,és garantálom minden harcos,az olvasó szívéhez nő!!
Eredeti cím:The Darkest Night
Kiadó:Ulpius-kiadó,2009
Ára:3499Ft

Akinek köszönhetem,hogy létrejött....

   Ennek a blognak a létrehozásában segített,egy nagyon kedves barátnőm,és egyben osztálytársam Kotulák Andi!

   De ez a legkevesebb amit Andinak köszönhetek...neki köszönhetően ismertem meg Gena Showaltert,és így számos ismert,és hihetetlenül fantasztikus bestseller szerzőt,olyanokat,mint Kresley Cole,J.R.Ward,Sherrilyn Kenyon.Ezek az írónők-írók azok akik megdobogtatják szívem,és szakítanak ki a szürke hétköznapokból,hogy a külvilágot feledtetve velem,az olvasásnak adjam magam!2010 szeptember 5.-én olvastam először Gena Showalter könyvét,mert az Andi véletlenül megmutatta,mit olvasott.Ez volt az a pont amikor a lavina elindult,és nem volt megállás bevezetett ebbe a világba!Hogy értsétek miről beszélek,Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom egy kiváló csillaga a sok közül,rengetek jó sorozatával,és könyvével!Aztán elolvastam az Éjsötét vágyak című könyvét-amit a következő bejegyzésben hosszabban láthattok-és utána kezdtem el érdeklődni,már magamtól a bestseller könyvek iránt a könyvesboltokban!Ezért tartozom egy köszönettel Andinak,és a vak véletlennek xD

   Az olvasás számomra többet jelent,mit kikapcsolódás,és pihentetés!Ez egyfajta édes "menekülés" a tudatom eldugott részére,amit másoknak nem tudok,vagy akarok megmutatni!Nagyon fura de voltak hangulathullámzásaim is,mikor volt hogy tömegközlekedési eszközön tudtam olvasni,máskor nem csak otthon,nagyon szokatlan volt...Most per pillanat,éppen mindkettőn tudok olvasni :D

   Ezzel a bloggal a célom,a saját gondolataim,érzéseim kinyilvánítása,és hogy másokkal megszerettessem az olvasást!Nem hinnétek el,de én magam sem voltam valami nagy könyvfaló gyerekkoromban-jó Disney mesekönyveket,meg kötelező olvasmányokat benyeltem,de annyiban ki is fujt-,de mikor eljött az idő,meg a megfelelő könyv,utána nem volt megállás-szó szerint!Manapság az emberek már alig-alig olvasnak,és nem tudják miről maradnak le,vagy mit veszítenek,de őszintén remélem,hogy sikerül kis értékeléseimmel,véleményemmel ezt valahogy átírni,és megosztani másokkal ezt a világot!A fantáziánk korlátlan,a könyv csak az egyik segédeszköze hogy kibontakoztassuk!Bevallom elég előítélettel viseltetek a modern technika vívmányaként az e-book iránt,de hamarosan megbékélek vele-indokom,hogy miért nem,az hogy én szeretem szaglászni a könyvet,és a tudat,hogy ott van,megfoghatom gyönyörködhetek benne,már felér az örömmel!Na jó elismerem,azért rengeteg jó is,szól emellett a kis "zseb"könyv mellett....Jó példa erre,amikor csak bementem apukámhoz a munkahelyére,és nem tudtam dönteni,melyik könyvet vigyem magammal az útra,ami amúgy 20 perces!!Így majd megszakadtam amíg beértem,és az uton is,megállónként váltogattam a könyveket,és csak néztek az emberek hogy az előbb egy ujjnyi vastag könyvet olvasok a következőben,egy tégla vastag könyvet!Szóval van előnye-és hátránya is,de kinek hogy tetszik.

   Az olvasás a családomban nem egy elvetett kedvtelés édesanyám,apukám,mamám is nagyon sokat olvasott és olvas!!Mamám nagyon sokat mesélt,hogy amikor kicsi volt,hogy belemerült az olvasásba,az oszloppal való "csók" is elmaradhatatlan volt,vagy amikor egyszer mentem haza,és olvastam út közben,aztán egyszer csak sötétségbe borult minden...felnézek,és két fiú rám huhog!!Az .... .....!!Mondom xD !!Szóval nem vagyok egyedül,de persze van egy fantasztikus közösségi oldal,ami lehetővé teszi,hogy hasonlóan megszállott olvasókkal,és könyvmolyokkal beszélgessek!Ez a moly.hu amit bátran ajánlok minden hasonló  "fura" szerzetnek! :D

   Hogy én miket olvasok?Bevallom bűnöm főleg romantikus könyveket!Egyszerűen megveszek a romantikus könyvekért,és akár még a havonta megjelenő Júliáért,vagy Tiffany-ért!!Meg persze szeretem a Krimit,Romantikus-krimit,Thrillert,Szépirodalmi műveket,az orosz irodalmat is,és a görög drámákért bomlok!!Amiket viszont nehezen nyelek le,az az Egri Csillagok,Gárdonyi Géza tollából...na attól mentem ...... kapok!!Viszont ezt leszámítva szívesen olvasok bármit,bárhol!

   Van saját regényem,bár összesen csak 3 és ezek mindegyikén külön-külön dolgozom,és évekre visszamenőleg írok verseket is!A versírás mind máig életem része,bár bevallom eret lehetne sokszor vágni tőle,olyan szomorú a hangvétele,és a tartalma...de ez az egyetlen ihletőm,a vidám versek mindig is távol álltak tőlem!A regényeim pedig egy-egy darabkák belőlem!

   Egy szó,mint száz az olvasás az életem része,ahogy az írás és nem tudnék erről lemondani,mert szeretem!Ennyire egyszerű!